Ne hagyd ki!

Fel!
15 Sze

Michelin-csillagos séffel kampányol a Digel

Digel_Andreas Bagh_2019_2020_Fall_Winter_Autumn_Collection_Ősz_Tél_Kollekció_Michelin star_Chef_séf_Koppenhága_Copenhagen_Marchal

Valójában ugye az 1755-ben megnyitott, koppenhágai Hotel d’Angleterre luxusszálloda étterme, a Marchal az, mely a rangos kitüntetést kapta a francia autógumigyártótól, mégis, azért állhat meg ez az analógia, merthogy Andreas Bagh executive séf irányítása alatt sikeredett azt realizálni. Akit most egy új szerepkörben láthatunk, lévén modellnek állt a klasszikusan elegáns stílusú, német Digel férfiruházati márka felkérésére – amely ugye évek óta rendelkezik idehaza is márkaüzlettel az Október 6. utca 3. szám alatt. A főzés, és pláne az haute cuisine / fine dining igen csak menő manapság, no meg azon a téren is találunk kapcsolódási pontokat a prémium szabászattal, hogy mindkét tevékenységnél különös fontossággal bírnak a részletek, no meg az alapanyagok. A Digel koncepciója a 2019-es ősz-téli kollekciót bemutatandó az volt, hogy elkísérik a fiatal szakácsot azokra a helyekre, ahol inspirálódni szokott, illetve ahol a munkaidejének nyilván egy jelentős részét is tölti: azaz a hús- és a zöldség-gyümölcs piacra, horgászni, az erdőbe, no meg persze a csillogó lábasok és a porcelántányér tornyok közé, a konyhába. A különböző helyszínek természetesen remekül alámuzsikáltak annak, hogy a teljes szortimentből be lehessen mutatni a kollekció kulcsdarabjait, amelyek tökéletesen passzolnak egy kora reggeli bevásárláshoz, biciklizéshez (egy jól megtermett oldalassal akár :D), egy kellemes erdei sétához/horgászathoz, netán este a kritikusok/vendégek elismeréseit fogadni (avagy homárt grillezni), immár semi-formalban. Ide kattintva végiglapozhatjátok a teljes képanyagot, plusz találtok pár receptötletet is, ha esetleg nemcsak a ruhavásárláshoz, de bizony a konyhai alkotáshoz is megjött volna a kedvetek.

Digel_Andreas Bagh_2019_2020_Fall_Winter_Autumn_Collection_Ősz_Tél_Kollekció_Michelin star_Chef_séf_Koppenhága_Copenhagen_Marchal

Fotók: PR

Pécsi Balázs