Ne hagyd ki!

Fel!
27 okt

Megnyitott a párizsi Beefbar

Beefbar Paris, Rue Mabeuf

Monte Carlo, Mexikóváros, Míkonosz, Cannes, Dubaj, Hongkong és Budapest húsimádói után a francia fővárosban is megtapasztalhatják, milyen is elkölteni egy vacsorát a Riccardo Giraudi (aki kizárólagosságot kapott mellesleg a híres, japán Kobe-marhákból készült steakek importjára Európában) által alapított étteremláncnál. A város VIII. kerületében, a Champs Élysees-hez közel eső Marbeuf utcában nyitott meg a hely, a hasonló nevet viselő, 1900-as alapítású La Fermette Marbeuf étterem helyén egy gyönyörű szecessziós enteriőrben, amelyhez ugyancsak az Humbert&Poyet iroda nyúlt hozzá belsőépítészetileg, amelyik az eddigi egységek belteréért is felelt – köztük a Clark Ádám téren lévő Hotel Clark aljában található budapestiért is. Így nem is nagyon kell azon csodálkoznunk, hogy a dizájnelemekben nagy hasonlóságot találunk (pl. art déco stílusú csillár, bársonyszékek), kíváncsi vagyok, vajon a hamarosan nyíló római, rijádi, tulumi és luxembourgi milyen lesz! De a további szócséplés helyett jöjjenek inkább most a képek! 😉

Beefbar Paris, Rue Mabeuf

Fotók: PR

Pécsi Balázs