Ne hagyd ki!

Fel!
2 febr

Ezzel készül a Gundel az idei Valentin-napra

Gundel_Valentin nap_étterem_restaurant

A nagy múltú városligeti étterem executive séfje, Litauszki Zsolt alaposan kitett magáért az idei Valentin-nap apropóján, ami a Gundelnél most kerek három napig fog tartani, ugyanis nemcsak február 14-én, de bizony 15-én és 16-án is kérhetjük majd ebédre illetve vacsorára az alábbi ötfogásos menüt, amelyhez Koór Kitti, a ház head sommelier-je válogatta ki a tételeket. Azaz választhatunk, hogy egy gondosan összeállított borsort (egy pohár pezsgő hibiszkuszvirággal, egy pohár Imádlak Cuvée a Mádi Borháztól, valamint egy pohár Örökké Egri Cuvée a St. Andreától)  avagy egy palack Sauska Brut / Rosé Extra Brut pezsgőt kérünk inni – természetesen az árban benne foglalt ásványvíz, kávé és tea mellé.

Gundel_Valentin nap_étterem_restaurant

A degusztációs menüben három előétel található (citrusokkal pácolt pisztráng zöldalmával, cékla veloute túrógaluskával és homoktövis sorbet), egy választható főétel (gyöngytyúkmell gesztenyével és gránátalmával avagy tőkehal petrezselyem rizottóval és tormahabbal), a desszert pedig a fentebb is szemrevételezhető málnás ruby  – de, ha ennyivel nem érjük be édességfronton, akkor még ott van az ajándék kézműves macaronválogatás is! Szóval ha idén egy különleges, kortárs fine dining élménnyel lepnétek meg a kedvesetek a szerelem ünnepén, ideális választás lehet a város legpatinásabb luxusétterme, amely mögött immár 125 év tradíciója és tapasztalata áll annak, hogyan kell high class színvonalon elkápráztatni a kedves vendéget.

(A komplett menü ára egyébként 19.900 Ft/fő, asztalfoglalás itt.)

Fotók: PR

Pécsi Balázs