Bár másképp képzeltük az idei évet, a helyzet az, hogy továbbra sem ülhetünk be egy kiadós húsvéti reggelire vagy ebédre a kedvenc éttermünkbe. De! A Kempinski Hotel Corvinus Budapest Deák Ferenc utcai oldalán található ÉS Bisztróból ugyanúgy megrendelhetjük ezeket – vagy akár el is ugorhatunk értük. Kétféle dobozt állítottak nekünk össze, amelyekben olyan finomságok lapulnak meg, mint a szarvasgomás nyúl rilette, a préselt nyúl- és libamáj terrine sárgabarack chutneyval, a fésűkagyló ceviche avokádóval és passiógyümölccsel, a vaníliás pannacotta pácolt eperrel vagy a húsvéti nyúl formájú piskóta. Illetve ha már ott vagyunk, akkor érdemes bemenni a szállodába is, hiszen a lobbynál található ÉS Deli is készült az ünnepre gondolván. Mi itt a főtt tojásos húsvéti brióst, a krémsajt mousse-t répatortával és a házi készítésű tojáslikőr trüffelt ajánlanánk a figyelmetekbe, mint amiket kár lenne kihagyni ebben a szezonban. A teljes kínálatért és a dobozok tartalmáért kattintsatok ide!
Fotó: PR
2021. március 25.