Ne hagyd ki!

Fel!
17 márc

Megújult a vasárnapi brunch a Kollázsban

four-seasons-gresham-palace-budapest-sunday-brunch-kollazs-brasserie-bar-1

A Kollázs Brasserie & Bar, a Four Seasons Hotel Budapest elegáns, franciás hangulatú bisztróétterme örömmel mutatja be legújabb gasztronómiai élményét: a Vasárnapi Brunchot. Gondosan összeállított menüvel, kifinomult ízekkel és könnyed luxussal várják a vendégeket, hogy egy kellemes, elegáns vasárnapot tölthessenek el Budapest szívében.

A brunch minden vasárnap 12:00 és 16:00 óra között érhető el. A három fogásos menü lehetőséget biztosít arra, hogy a vendégek saját ízlésük szerint állítsák össze ételsorukat: egy előételt, egy főételt és egy desszertet választhatnak 23 900 forint + szervízdíj áron. A csomag tartalmazza a meleg italok, szénsavas és szénsavmentes ásványvíz, valamint friss gyümölcslevek válogatását is, így a brunch valóban teljes élményt nyújt. Az atmoszférát élőzene teszi még különlegesebbé, így garantálva a felejthetetlen vasárnapi pillanatokat.

“Egy igazán személyes és élvezetes koncepcióban gondolkoztunk, a hagyományos svédasztal helyett egy gondosan összeállított à la carte élményt kínálunk, amely lehetővé teszi vendégeink számára, hogy saját ízlésük szerint alakítsák az étkezésüket. Mivel egy nagyszerű brunch nem lehet teljes egy ikonikus péksütemény nélkül, megalkottuk saját croissant-unkat – leveles, vajas, és mindenhez tökéletesen illik, a szarvasgombától a lazacig. Már most az egyik kedvencem, és remélem, a vendégeinké is az lesz” –  mondta el Agustina Sanchez, az étterem vezetője.

  • Előételek: Házi készítésű, exkluzív croissant-válogatás három különleges változatban, tokaji aszúban pácolt libamáj terrine, fehérboros-vajas szószban készült tigrisrákok, klasszikus tojásételek (például Eggs Benedict vagy Royale)
  • Főételek: Kiadós burgundi marha, párizsi stílusú croque madame szarvasgombával és comté sajttal, könnyedebb választásként nizzai saláta sült tonhallal és fürjtojással, hetente megújuló séfajánlatként pedig különleges hús- és halételek
  • Desszertek: ínycsiklandó almás tarte tatin, aranybarna francia toast személyre szabható feltétekkel, Gresham gofri

Extra élmények a brunch kiegészítésére:

  • Pezsgő & Koktélok – Ünnepelje a hétvégét egy pohár Pierre Paillard vagy Kreinbacher Prestige pezsgővel, netán kortyoljon egy klasszikus Mimosa vagy Bloody Mary koktélt.
  • Tengeri finomságok – Élvezze a Fine de Claire osztrigát vagy a luxus csúcsát: Oscietra kaviárt királyi krémmel.
  • Sós kísérők – Egészítse ki fogását szarvasgombás sült krumplival, krémes burgonyapürével vagy 18 hónapos érlelt mangalica sonkával.

Akik kisebb adagokra vágynak, à la carte menü is rendelkezésre áll, így minden vendég megtalálja a kedvére valót.

Fotók és szöveg: PR

Pécsi Balázs