A Costes Downtown idén is készül a szilveszterre, az óév végét és az újév kezdetét különleges, fekete-fehér menüsorral ünnepli – amelyhez fekete-fehér dresszkód az elvárt, hogy még stílusosabban teljesen az este. Az igazán exkluzív gasztronómiai élmény érdekében a Séfasztalnál is lehet foglalni, ahol premier plánban nézhetjük végig, hogyan készülnek az alábbi, borpárosítással ellátott fogások:
Andalúz fokhagymaleves, fekete vulkanikus só
Béres Lőcse Magnum 2016
Fekete ceviche
Grünhaus Kabinett 2018
Zebra mintás ravioli, homár cappucino
Francois Gaunoux Meursault 2020
Ponty, szarvasgomba
Domaine de Villaine Rully 1er Cru Les Champs Cloux 2020
Borjúmirigy fekete olivás és trombita gombás jus-ben párolva, fekete rizs rizottó
Masi Costasera Amarone 2017
“Gragouillou” Ying-Yang verzióban
Karfiol, fehércsokoládé, tonik
Holdvölgy Culture 6 Puttonyos Aszú 2010
Fekete szezám, kókusz
A nyolc fogásos menüsor ára 100.000 Ft/fő, míg a hat tételes borpárosítás ára: 50.000 Ft/fő, asztalt foglalni ide kattintva lehet.
Fotó és szöveg: PR